StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Сватів" Анна Кошмал розповіла про проблеми зі здоров'ям

15 серпня 2023, 17:03
Організм дав збій, коли Кошмал було необхідно вийти на сцену до глядачів.
Зірка 'Сватів' Анна Кошмал розповіла про проблеми зі здоров'ям
Анна Кошмал через погане самопочуття мало не зірвала виставу / коллаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Українська акторка, зірка серіалу "Папік" і "Свати", Анна Кошмал як і багато людей її професії має власні прикмети. Її, на жаль, виявилася для неї поганими: кожен раз, коли вона приїжджає до Львова з гастролями, з нею трапляється якесь нещастя.

Винятком не став і спектакль, який вона відіграла минулого вечора - під час виступу у неї піднялася висока температура, і на прощальний уклін вона виходила вже як зомбі.

Про це Кошмал розповіла на своїй сторінці в Instagram. "Я вже вдруге приїжджаю до Львова, саме тут у мене підіймається висока температура, і я ледве граю виставу. Піднялася температура до 38,5, я ледь дочекалася кінця. Сподіваюся, прокинуся і почуватимуться краще, ніж сьогодні. Що це таке? Це може бути такий збіг, що саме у Львові я хворію? Саме у цьому турі зі мною постійно щось стається. Що це таке, як це описати?" - поскаржилася вона.

відео дня

У хворому стані вона також пережила і ракетний обстріл Львова країною-окупантом. На щастя, для неї все обійшлося.

Анна зазначила, що при високій температурі воліє не пити ліки, а дозволяє організму самому боротися з недугою. На ранок вона вже відчувала себе чудово, і зуміла навіть позайматися улюбленою йогою.

"Коли мені стає зле, як вчора, я нічого не приймаю, щоб не заважати організму повноцінно боротися. Тож він у мене молодець і температуру за ніч спалив всю одразу. Прокинулася свіженькою і одразу практикувати, щоб простимулювати імунітет", - розповіла зірка.

Анна Кошмал
Анна Кошмал через погане самопочуття мало не зірвала виставу / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Раніше Mamarika приголомшила шанувальників кадрами з карети швидкої допомоги. Українську співачку перед спільним концертом з KOLA відкачувала бригада медиків.

Також батько покійної Фріске розкрив нові моторошні подробиці хвороби доньки. Зокрема він розповів, що Жанну перед смертю прив'язували до ліжка за рекомендацією лікарів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти