StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка Парку Юрського періоду хвора на рідкісну форму смертоносного раку

20 березня 2023, 23:16
Сем Нілл вже рік бореться з онкологією, яка, втім, надихнула його на незвичайний крок у його кар'єрі.
Сем Нілл
Сем Нілл хворий агресивною формою раку крові / ua.depositphotos.com

Новозеландський актор Сем Нілл, який відомий своїми ролями в циклі фільмів "Парк Юрського періоду", серіалах "Тюдори" і "Гострі картузи" в інтерв'ю для The Guardian розповів, що хворий на рак крові.

75-річному акторові була діагностована 3 стадія агресивної форми ангіоімунобластної Т-клітинної лімфоми рідкісного типу в березні минулого року-тоді він разом зі знімальною командою перебував у промо-турі фільму "Світ Юрського періоду 3". Після цього відбулися два сеанси хіміотерапії, під час яких Ніл втратив все волосся і відчув себе дуже слабким.

Тоді-то до нього і прийшла ідея написати мемуари - книга під назвою " Я коли-небудь розповідав вам це?" скоро побачить світ. Актор зізнався: він ніколи не замислювався про письменство, але хвороба та хімія позбавили його всіх життєвих сил, а його діяльна натура просто не могла сидіти склавши руки.

відео дня

Зараз Сем Нілл продовжує приймати ліки, незважаючи на те, що вступив в стадію ремісії. Про свою хворобу він говорить так: "Я не боюся померти, але це просто дратує мене. Тому що я б дуже хотів ще одне-два десятиліття, розумієш? Ми побудували всі ці прекрасні тераси, у нас є ці оливкові дерева та кипариси, і я хочу бути поруч, щоб побачити, як все це росте. І у мене є мої милі маленькі онуки. Я хочу бачити, як вони стають дорослими. Але що стосується смерті? Мені абсолютно байдуже".

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти