StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Папіка" налякала фанатів проблемою зі здоров'ям

7 серпня 2023, 22:15
883
Напередодні вистави Дар'я Петрожицька буквально не могла поворухнутися через пронизливий біль.
Дарина Петрожицька
Дар'я Петрожицька розповіла про проблеми зі здоров'ям / колаж: Главред, фото : instagram.com/petrozhitskaya

Зірка серіалу "Папік" і учасниця шоу Голос країни-10 Дар'я Петрожицька могла не потрапити на виставу через погане самопочуття. На своїй сторінці в Instagram акторка поскаржилася на біль, який скував її тіло.

Основний "удар" припав на її шию - Дар'я повідомила, що через це вона сильно обмежена в рухах, а неприємні відчуття значно псують її плани на найближче майбутнє.

Артистка припустила, що біль в шиї виник через розтягнення м'язів - вона заснула в незручній позі. Петрожицька попросила підписників про допомогу, так як не знала, як впоратися з нещастям, яке ставило під удар і спектакль з її участю.

відео дня

"Не з'являюсь до вас сьогодні, бо страждаю від страшенного болю в шиї. Можу повертатися лише усім тілом. Чи то продуло, чи то потягнула. Бо сьогодні під час тривоги вночі я заснула так, що зранку прокинулася, а я не можу нею рухати. Може хтось з вас підкаже мені, що робити, бо мені завтра грати виставу", - поскаржилася акторка.

На щастя, шанувальники в соцмережах допомогли їй знайти правильний засіб від болю в шиї, після якого Дар'я змогла повернутися до своїх планів.

Дарина Петрожицька
Дар'я Петрожицька розповіла про проблеми зі здоров'ям / instagram.com/petrozhitskaya

Раніше в мережі з'явилося відео, на якому Сердючка міцним слівцем послала пропагандистів - Вєрка спростувала чутки, які про неї розпускають, і показала, що приховує під фірмовою спідницею.

Також стало відомо, що українка, яка постраждала від російської ракети, потрапила на обкладинку Playboy - Ірина Білоцерківець з'явилася у першому друкованому виданні за час повномасштабної війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти