StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Щоденника пам'яті" знялася з неголеними пахвами для гламурного глянцю

21 квітня 2023, 01:30
3379
"Нам потрібно більше такого Голлівуду!" - твердять захоплені шанувальники Рейчел Макадамс.
Рейчел Макадамс
Рейчел Макадамс знялася для обкладинки глянцю без ретуші і з неголеними пахвами / ua.depositphotos.com

Популярність до канадської акторки Рейчел Макадамс прийшла з ролями романтичних красунь, проте за межами знімального майданчика вона віддає перевагу реальному життю у всіх його проявах.

Артистка взяла участь у зйомках для популярного глянцю Вustle, головною героїнею квітневої обкладинки якого вона стала. При цьому до фотосесії вона висунула одну-єдину умову - мінімум ретуші.

Перші кадри вже з'явилися на сторінці видання в Instagram. Свобода, любов і повага до свого тіла, які Макадамс проявила на майданчику, вразили їх. Вона не з тих акторок, які перші ознаки старіння вважають особистою трагедією, вона щиро посміхалася, навіть незважаючи на те, що її обличчя при цьому покривали зморшки.

відео дня

"На цій фотосесії я ношу спідню білизну з латексу. Але у мене двоє дітей. Це моє тіло, і я думаю, що дуже важливо відображати його у світі. Мені подобається це поєднання краси, гламуру, фантазії та правди. Виглядати якнайкраще, працювати над собою і бути здоровим - це нормально, але для всіх це різне", - поділилася своєю життєвою філософією 44-річна Макадамс.

Вона примірила під час фотосесії безліч гламурних нарядів, і ні в одному з них не виглядала безглуздо. Вона виглядала по-справжньому: з волоссям на тілі там, де йому належить рости від природи, з мімічними зморшками і складочками. У коментарях до знімків шанувальники відзначають, що такого природного підходу в Голлівуді має бути більше.

Раніше стало відомо, що американська акторка, дворазова володарка премій "Оскар" і "Золотий глобус", Хіларі Суонк у віці 48 років вперше стала мамою.

Також з'явилася новина про те, що співачка і 12-разовий лауреат премії "Греммі" Тейлор Свіфт розлучилася з бойфрендом-актором після 6 років романтичних стосунків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти