StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка-балерина Кухар станцювала з чоловіком на тлі чуток про розлучення

13 листопада 2023, 19:53
Зірки українського балету Катерина Кухар і Олександр Стоянов станцювали в черговій постановці - на тлі розмов про проблеми в їхньому шлюбі.
Стоянов, Кухар
Стоянов і Кухар знову станцювали разом / Instagram

Останні місяці шанувальники подружжя зірок українського балету Катерини Кухар та Олександра Стоянова вкрай розхвилювалися з приводу їхнього шлюбу. Однак зараз чоловік показав, що станцював разом з дружиною. Відповідне відео було опубліковано на офіційній сторінці танцюриста в Instagram.

Але ж останнім часом Кухар публікувала загадкові фото з іншим чоловіком і говорила про зміни в особистому житті, тоді як Стоянов показував фото з іншого "партнеркою".

І при цьому дружина переважно працювала в Києві, а чоловік перебував у США, де займається постановкою балету.

відео дня
3456

Але зараз Стоянов опублікував відео з їх з дружиною виступу в Лос-Анджелесі ‒ вони разом показали на сцені балет "Білосніжка і сім гномів".

Нагадаємо, раніше Дженніфер Лопес розкрила секрет свого шлюбу з Беном Аффлеком, який триває вже більше року. Це їх друга спроба узаконити стосунки-двадцять років тому вони розлучилися за день до весілля.

Також стало відомо, що зірка Гри престолів, британська актриса Софі Тернер через 2 місяці після розлучення завела роман з аристократом - пару застукали за поцілунками в Парижі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти