StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Злата Огневич на чесному відео показала, як виглядає в реальному житті

12 квітня 2023, 15:28
Огневич без збентеження показала "закулісся" своєї краси, якою захоплюються тисячі фанатів.
Злата Огневич
Злата Огневич показала, як виглядає в реальному житті / instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огневич підхопила популярний останні кілька років тренд в мережі, і опублікувала власний ролик "Очікування/Реальність". Смішним відео вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Артистка - дама приваблива, і в соціальних мережах завжди із задоволенням ділиться своїми б'юті-секретами з шанувальниками. Але є речі, які все ж залишаються за кадром.

Ними Злата, з властивою їй самоіронією, і вирішила поділитися зараз. "Не бійся бути справжньою", - пише Огнєвіч під відео "соціальні мережі vs реальність". На перших кадрах вона позує перед камерою в розкішному вбранні з мережив і лебединого пуху. Потім - сидячи в перукарні з фарбою на голові, щось з апетитом наминає, запиваючи чаєм.

відео дня

У коментарях до смішного відео фанати відзначають, що кожна дівчина впізнала в ньому себе. Інші підкреслюють, що навіть за таких обставин Златі вдається зберегти свою красу та привабливість.

Втім, непоміченим не залишилося і почуття гумору співачки, яка із задоволенням сміється над собою.

Раніше друга колишня дружина Володимира Остапчука, нотаріус і блогерка Христина Горняк вилізла на стіл в рваному топі і джинсовому міні, щоб грайливо попозувати на камеру.

Також чудесами гнучкості здивувала фанатів мексикано-американська акторка Сальма Хайєк - 56-річна зірка продемонструвала виконання складного гімнастичного трюку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти