StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Незрівнянна Сальма Хаєк показала дивовижну розтяжку

4 квітня 2023, 23:06оновлено 20 квітня 2023, 14:11
Зірка показала складний акробатичний трюк, який вражає уяву.
Сальма Хайек
Сальма Хаєк з легкістю задерла ногу на рівень голови / instagram.com/salmahayek

Мексикансько-американська акторка, зірка фільмів "Бандитки" ,"Від заходу до світанку " та "Фріда", Сальма Хайек святкує кожен день свого 56-річчя з особливим розмахом.

Колоритна артистка впевнено себе почуває і в бікіні, і у відвертих нарядах, і в повсякденному одязі, який все одно виглядає на ній, як дизайнерське рішення для червоної доріжки. Яскрава Сальма гарна, як її не крути.

Нещодавно на сторінці акторки в Instagram з'явилися знімки, які також підкреслюють відмінну фізичну форму Хаєк - вона стоячи виконала складний гімнастичний трюк з вкрай незворушним обличчям. Йдеться про шпагат, який "підкоряється" далеко не кожному.

відео дня

На фотографіях Сальма позує в коридорі в квітчастому брючному костюмі, рукава і штанини якого облямовані чорним лебединим пухом. Одну ногу артистка підняла на рівень своєї голови, і притулила її об стіну.

У такій незвичайній позі артистка чекала весну. "Я так довго чекала весну. Слава Богу, вона прийшла", - підписала незвичайні кадри яскрава Сальма Хаєк.

Раніше українська співачка, продюсер, громадська діячка і Народна артистка України Руслана Лижичко похвалилася кам'яним пресом у культовому вбранні з "Диких танців".

Також пишнотіла акторка і співачка Селена Гомес побалувала шанувальників знімком з літнім вайбом - у яскравому бікіні, яке підкреслює соковиті вигини артистки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти