StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Живе місяцями, обожнює клініки: "путіністу" Міхалкову планують закрити в'їзд в його улюблену Італію

12 грудня 2022, 21:28оновлено 13 грудня 2022, 08:49
У путінського посіпаки можуть відібрати можливість їздити на такий ненависний йому Захід.
Микита Михалков
Микита Міхалков / Instagram

Російському режисерові Микиті Міхалкову, який є одним з найбільш активних прихильників нападу Росії на Україну, загрожують санкції ЄС.

Так, ЄС планує ввести санкції проти Михалкова, пропагандистів Бориса Корчевникова і Марини Кім, блогера Гобліна (Пучков) і співака Григорія Лепса. Крім того, "зливні бачки" - НТВ, Росію - 1 і Рен-ТВ планують позбавити ліцензії на мовлення в Євросоюзі, пише EUobserver.

Видання стверджує, що, наприклад, Корчевников публікує коментарі в соціальних мережах, які "асоціюють захід і Україну з безбожництвом і дияволом" і в чорний список він потрапить за це.

відео дня

Російські пропагандистські ЗМІ винні в "серйозному спотворенні і маніпулюванні фактами", щоб виправдати жорстоку війну в Україні і дестабілізувати країни Євросоюзу.

Михалкову, за інформацією каналу "Антиглянець", буде "неприємно". Адже він не просто дуже любить клініку Sha під Аліканте, не просто цінує тамтешню тишу і детокс-меню, він купив там дорогу резиденцію, де живе місяцями. Більш того, у нього там свої виноградники, які, судячи з усього, скоро будуть націоналізовані.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Микита Михалков нездужає у себе в маєтку. Стало також відомо про те, що режисер призупинив роботу над своєю останньою кінострічкою.

"Він захворів, потім ковід, і цей фільм знімати не буде. Щось може бути буде далі, але поки про це розмови немає", — поділився свіжими новинами композитор, автор головних радянських кінохітів Едуард Артем'єв.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти