StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса показала романтичні знімки з актором

28 грудня 2023, 12:33
Емма Хемінг не втомлюється нагадувати собі і шанувальникам, яким був Міцний горішок до хвороби.
Брюс Вілліс, Емма Хемінг
Емма Хемінг привітала хворого на деменцію Брюса Вілліса з річницею / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Модель і акторка Емма Хемінг 2023 рік, що минає, присвятила підвищенню обізнаності про людей з деменцією та створенню дружньої спільноти, де ті, хто хворий, і ті, хто доглядає за хворими, можуть знайти допомогу і моральну підтримку.

Рід діяльності вона змінила у зв'язку з виявленням у її чоловіка, голлівудської легенди Брюса Вілліса, рідкісної форми хвороби - лобно-скроневої деменції. Хемінг підтримує коханого, активно ділиться з шанувальниками новинами про нього, а також зворушливими моментами з їхнього сімейного життя.

Так днями пара відзначила 16 років стосунків. На честь важливої події дружина Міцного горішка показала у своєму блозі в Instagram романтичні фото з ним, зняті ще до хвороби. "16 років з цим особливим чоловіком. Моя любов до нього і захоплення ним тільки ростуть", - підписала архівні кадри з Віллісом його супутниця.

відео дня

Після публікації знімків Емму засипали питаннями про те, як вона тримається в такі моменти і переживає знакові події з чоловіком, стан якого стрімкого погіршується. Хемінг зізналася, що річниці та свята тепер даються їхній родині особливо важко, але вона намагається не сумувати. На 16-ту річницю з Брюсом вона сходила на "побачення" з близькою подругою, разом з якою спокійно змогла виплакатися.

Дружина Вілліса зізнається, що завжди дозволяє собі такі моменти слабкості, коли це необхідно. Подібне вираження емоцій допомагає їй справлятися з тяготами, пов'язаними з хворобою актора.

Брюс Вілліс, Емма Хемінг
Емма Хемінг привітала хворого на деменцію Брюса Вілліса з річницею / колаж: Главред, фото: instagram.com/emmahemingwillis

Раніше дружина Брюса Вілліса розповіла, як молодша дочка реагує на його хворобу. Емма зазначає, що 9-річна Евелін характером схожа на свого батька, і її безпосередність змушує маму ковтати сльози.

Також стало відомо, що перша дружина актора, Демі Мур, завершила кінокар'єру заради хворого Брюса Вілліса. Емма Хемінг висловила свою думку з цього приводу.

Інші новини про Брюса Вілліса:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти