StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жадан і Соловій разом звернулися до шанувальників після чуток про роман

14 червня 2023, 18:07
Співачка Христина Соловій і письменник Сергій Жадан склали красиву пару - творчу або романтичну, не відомо. Але шанувальники в захваті.
Христина Соловій, Сергій Жадан
Христина Соловій і Сергій Жадан записали спільне звернення до фанатів / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka, instagram.com/serhiy_zhadan

Українська співачка Христина Соловій і письменник та музикант Сергій Жадан більше місяця тримають шанувальників невіданні - артистам приписують роман, який вони вперто відмовляються коментувати.

Проте, в тому, що стосується творчості, пару все частіше стали помічати разом. І Соловій, і Жадан активно збирають кошти на допомогу ЗСУ та українцям, і, ймовірно, вирішили скористатися інтригою щоб привернути увагу публіки до соціально значущих речей.

Так, на сторінках артистів в Instagram з'явилося спільне відео, на якому літератор і співачка запросили шанувальників на благодійний концерт, кошти з якого будуть спрямовані на допомогу одному з підрозділів ГУР.

відео дня

У кадрі Соловій стріляє очима і заклично посміхається. Жадан також ледь приховує посмішку. Чи спрямовані ці яскраві емоції один на одного, або на глядача, за допомогою якого вони розраховувають зробити ще одну добру справу, так і залишиться загадкою.

Христина Соловій, Сергій Жадан
Христина Соловій і Сергій Жадан записали спільне звернення до фанатів / instagram.com/soloviyka

Раніше український ведучий Костянтин Грубич, який замінив Влада Яму на популярному інфотейнмент-шоу "Твій день" на 1+1, заступився за хореографа, якого критикують за переїзд до США під час війни.

Також співачка Анна Трінчер влаштувала рознос скандальній українській блогерці Ганні Алхім, яка схвалює прослуховування музики у виконанні артистів з країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти