StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Запроданка Лорак з'явилася в Instagram і заговорила про кохання

19 вересня 2022, 18:06
Співачка написала, як багато в ній співчуття, але не уточнила до якого народу.
Ані Лорак
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Українська співачка-запроданка, яка мовчить про війну в Україні і таким чином підтримує війну в Україні, після довгої паузи з'явилася в Instagram. Лорак написала слізливий пост,"наповнений любов'ю".

"Я закриваю очі і подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце переповнене любов'ю, болем, співчуттям, страхом, тривогою. Сцена-моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям з вами. Я співаю, поки мої пісні стосуються вашої душі", - поділилася Лорак.

Так і залишилося загадкою, кому ж вона співчуває, російським окупантам чи українським захисникам. Адже, як відомо, Лорак живе в Росії і будує свою кар'єру там. Вона також ніяк не прокоментувала кривавий напад Росії на Україну і продовжує дружити з російськими виконавцями і співати для окупантів.

Нагадаємо, раніше Лорак з'явилася на відео в мережі. На сторінці в Instagram ролик оприлюднила російська ведуча Олена Жигалова (проект "Олена, блін").

Відповідно, вперше за довгий час співачка-запроданка з'явилася в інформаційному просторі. На відео Лорак їде в ліфті, а ведуча їй каже: "Боже, хто це? Діва повернулася". На що співачка їй відповідає: "так, це я!".

Цілком ймовірно, саме з Лорак Жигалова запише нове інтерв'ю. Втім, навряд чи співачка скаже що-небудь про російсько-українську війну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти