StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Запроданка Ані Лорак обернулася в фіранку, крізь яку просвічувалися м'ясисті стегна

25 жовтня 2022, 21:50
170584
Зрадників в РФ, очевидно, дуже добре годують.
Ані Лорак
Ані Лорак показала потужні стегна у відвертому концертному костюмі / instagram.com/anilorak

Співачка українського походження Ані Лорак вирішила, що вже можна не ховатися в своєму злочинному замовчуванні війни в країні, яка подарувала їй життя і популярність.

Кароліна Куєк продовжує "харчуватися" в країні, яка щодня обстрілює мирних жителів України ракетами. І робить це, здається, з великим апетитом.

Після тривалого мовчання в інформаційному просторі, Лорак явила світу своє гротескно розповніле тіло. Яке вона, втім, все ще намагається втиснути в образ сексі-діви.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася новими знімками, на яких вона в образі об'ємистої Рапунцель обернулася в костюм, виконаний з тканини, схожої на фіранку. У наряду був високий розріз, в якому Лорак кокетливо продемонструвала масивне стегно.

Раніше українська співачка, акторка і дизайнерка Надія Мейхер побалувала шанувальників пікантним чином, і випадково засвітила пишні сідниці без трусиків.

Також Злата Мітчелл, 16-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, продовжує епатувати публіку відвертими фотографіями в кричущій міні-спідниці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти