StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я дівчинка": Слава Камінська виправдалася за відмову повертатися в Україну

22 червня 2023, 14:58
Колишня солістка гурту НеАнгели поскаржилася на власну емоційність.
Слава Камінська
Слава Камінська пояснила свою заяву про те, що не хоче повертатися в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/babaslavka

Українська співачка Слава Камінська у публічному просторі все ще не перейшла на українську мову, і ревно відстоює право розмовляти російською мовою. Нещодавно вона спробувала заступитися за Макса Барських, через що потрапила в черговий мовний скандал.

Артистка вступила в суперечку з підписниками, в результаті якої заявила, що в Україну більше не повернеться (з початку повномасштабної війни вона разом з дітьми виїхала в Нідерланди).

В ексклюзивному інтерв'ю для УНІАН Слава Камінська вирішила пояснити, що саме змусило її говорити про своє неповернення. Співачка зазначила, що не відмовляє шанувальникам в особистому спілкуванні, але хвиля хейту від недоброзичливців часом вибиває її з колії.

відео дня

Таким чином вона визнала, що сказане нею було лише емоційним імпульсом, а не її реальним планом на життя. "Я часто спілкуюся зі своїми підписниками і останнім часом нерідко стикаюся з хейтом. Мені стало прикро, і я написала це зопалу. Багато хто з нас зараз неврівноважений зі зрозумілих причин. І нехай мені 38, але всередині мене живе маленька дівчинка, якій іноді властиво ображатися", - зазначає Слава.

В цілому Камінську засмучує, що в такий складний для країни час українці витрачають свої сили на взаємні приниження і скандали. "Так, я артистка, але перш за все я - людина. Якщо серйозно, мені дуже боляче від того, що ми все частіше лаємося одне з одним, під будь-яким приводом - і в тому числі на мовному грунті", - зізнається вона.

Раніше зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк критично висловився про чоловіків, які втекли з України під час війни, і за кордоном не роблять нічого заради перемоги нашої країни.

Також з незвичайною ініціативою виступила Оля Полякова - у відповідь на заяву путіністів Баскова і Лепса про мільйон кожному окупанту за підбитий "Леопард", українська співачка запропонувала свою винагороду за "полювання" на артистів-пропагандистів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти