StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Виходь за мене": Тіну Кароль публічно покликали заміж - відповідь артистки

7 серпня 2024, 18:34
3714
На даний момент Тіна Кароль є неодруженою, однак її статус може змінитися, адже один із шанувальників 39-річної зірки вирішив запропонувати їй одружитися.
Тіну Кароль покликали заміж / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol

Відомій українській виконавиці та ведучій Тіні Кароль не раз приписували бурхливі романи. Особисте життя артистки нині оповите таємницями, однак на своїй сторінці в Instagram зірка неочікувано відреагувала на пропозицію фана вийти за нього заміж.

Підписник співачки замість того, щоб поставити питання співачці, пішов ва-банк і запропонував жінці руку і серце.

відео дня

Кароль вирішила не ігнорувати цю пропозицію й запостила коротке відео, де вона без макіяжу, з розпущеним волоссям і в чорному вбранні пояснює, чому змушена відмовитися.

Відповідь Тіни Кароль підписнику
Відповідь Тіни Кароль підписнику / Фото: https://www.instagram.com/tina_karol

Співачка пожартувала, що чоловік дуже необдумано вирішив зізнатись їй в коханні і з іронією порівняла такий вчинок фана з "троянським конем".

"Так, ця ваша пропозиція — вона необдумана. Виглядає, як колись дарували троянського коня. Що там у щиті були скелети в ньому", — сказала в ролику Тіна і додала підпис: "Сприймати як жарт".

Шлюб Тіни Кароль з Євгеном Огіром

2008 року Тіна Кароль таємно взяла шлюб зі своїм продюсером Євгеном Огіром, пише Вікіпедія.

18 листопада 2008 року народила першу дитину, сина Веніаміна. Уже через три тижні після пологів співачка повернулася на сцену.

28 квітня 2013 року чоловік помер від раку шлунка.

Втрату Євгена Огіра виконавиця болісно пережила та вже понад 10 років живе сама, не наважуючись почати відносини.

Тіна Кароль присвятила чоловікові альбом "Помню", пісні з якого й досі не може виконувати без сліз. Особливо тяжкою для співачки є композиція "Выше облаков".

Тіна Кароль - останні новини

Не секрет що Тіна Кароль готується стати матір'ю. Співачка зізналася у своєму блозі в TikTok, що замислюється над тим, щоб подарувати своєму 15-річному синові Веніаміну братика або сестричку.

Нещодавно Тіна Кароль вперше зізналася, чи робила пластичні операції. Зірка розповіла, що жодної підтяжки чи жодної операції не було, все натуральне. Артистка активно займається собою, крім йоги вона займається силовими вправами, тренує витривалість, але може також побалувати себе солоденьким.

Тіна Кароль нещодавно розповіла, у кого на її думку "один із найкращих голосів в Україні". Співачка заявила, що високо цінує артистів, коли вони проявляють професіоналізм у цій сфері. Однак найбільше вона виділяє музичну співпрацю з Олегом Шумеєм.

Також рекомендуєм прочитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти