StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вуаль і мереживо: дочка Моніки Белуччі захопила новим фото на обкладинці

10 березня 2023, 02:30
Молода дівчина виглядає неймовірно ефектно і дуже схожа на свою матір.
Діва Кассель
Діва Кассель / instagram.com/d.casseluxxi

Франко-італійська модель, старша дочка акторів Моніки Беллуччі і Венсана Касселя, Діва Кассель з'явилася на обкладинці глянцю Wonderland.

Дівчина, яка дуже схожа на свою матір, італійську актрису Моніку Белуччі, на Діві був чорний мереживний бюстгалтер, а також чорна вуаль. Варто відзначити, що дівчина виглядала дуже ефектно в новому образі.

Діва Кассель
Діва Кассель / Wonderland

"Сліпуча в Dior, актриса Діва Кассель висвітлює наш весняний випуск 2023 року зі сміливою ніжністю, знятою Еллен фон Унверт", - написало видання.

відео дня

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Діва Кассель у свої 18 років стала новою музою елітного бренду ювелірних виробів Cartier.

Такий значимий виток в кар'єрі молодої красуні привернув увагу преси. Bilan Luxe, Елітний глянцевий журнал про розкіш і Стиль життя, в якому величезний акцент робиться на дорогоцінні прикраси, запросив Діву стати обличчям обкладинки першого осіннього випуску.

Кассель-молодша показала себе в кращих традиціях італійського шику - з легким макіяжем, важким поглядом, у вільній білій сорочці, перетягнутою шовковим корсетом, і значним намистом, яке прикрасило спокусливу улоговинку в вирізі, модель могла б з легкістю затьмарити свою імениту матір.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти