StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лишень місяць потому: Потап знову покинув Україну

4 лютого 2024, 16:54
Цього разу Потапенко не став ховатися, і відверто розповів, куди та навіщо вирушає.
Потап
Потап виїхав з України / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Український музикант і музичний продюсер Олексій 'Потап' Потапенко викликав у суспільстві масу негативу, коли намагався приховати, що виїжджає з України з ділових питань. Таємне стало явним, що не поліпшило імідж артиста.

Цього разу Потап, схоже, зробив висновок - перш ніж його знімуть в аеропорту випадкові свідки, він вирішив на своїй сторінці в Instagram опублікувати власне фото з літака і розповісти, куди летить.

Виявилося, що через трохи більше ніж місяць після того, як він повернувся з тривалого закордонного відрядження, музикант знову вирушив у дорогу. Цього разу в Стамбул, Туреччина. Метою поїздки Потапенко назвав "будівництво міжнародної корпорації шоу-бізнесу і зйомку нових відеокліпів", щоб "вписати свій слід у глобальну історію індустрії розваг".

відео дня

"Я, як продюсер, завжди йду до нових можливостей та розширення горизонтів. Моя мета - побудувати процвітаючу міжнародну мережу в світі шоу-бізнесу. Сьогодні мені вирушати до Стамбулу на зйомки захоплюючих відеокліпів!" - написав Потап.

Потап
Потап виїхав з України / instagram.com/realpotap

Раніше Потап таємно покинув Україну - фотографії артиста з аеропорту розлетілися всією Мережею, після чого йому довелося виправдовуватися про мету свого від'їзду.

Після цього Потап з Іспанії розповів, на якій умові готовий захищати Україну на фронті. При цьому співак у спілкуванні з шанувальниками зазначив, що не шукає для себе, як для артиста, якогось особливого ставлення.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти