StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Все таємне стає явним: Гордон відповів з приводу власної дорогої квартири в Москві

8 червня 2022, 15:22оновлено 2 листопада 2023, 15:36
Журналіст потролив свого російського колегу.
Гордон
Гордон посміявся над російськими журналістами / скріншот

Український журналіст Дмитро Гордон відповів на твердження російського журналіста Андрія Караулова.

Той заявив, що у Гордона є квартира в Москві. "Дуже цікаво, що сам Дмитро розповість про Квартири для тещі в готелі Four Seasons. Ну або може бути назве ім'я тієї людини, яка за наймання його квартири платить мільйон рублів", - говорить журналіст.

Втім, Гордон не залишився в боргу і відповів Караулову: "Ну що ж прийшов час відповісти на питання Андрія Вікторовича Караулова. Розкрию страшну таємницю, яка б рано чи пізно перестала б бути таємницею. Насправді, мені належить весь Кремль, разом з його мешканцями", - каже журналіст.

відео дня

читайте також"Боїться розлютити Путіна": Гордон пройшовся по журналістці, яка співчуває Україні

Він іронізує, що все, що знаходиться в Кремлі, навіть бруківка і Георгіївський зал, все належить йому. Він також жартує, що він здає Кремль Путіну і решті його команді за "суму, яку зараз не можна називати", адже це "комерційна таємниця".

Нагадаємо, раніше український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон вважає, що російська журналістка Ксенія Собчак намагається всидіти на двох стільцях. Так, з одного боку, вона нібито співчуває Україні, проти якої Росія почала агресивну війну, з іншого – бпро це розлютило президента країни-агресора Путіна.

Таку думку Гордон висловив в інтерв'ю ведучій програми" ходять чутки " Раміні Есхакзай. Ці подвійні стандарти він назвав особистою драмою російської журналістки, яка позиціонує себе як

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти