StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віктор Павлік показав рідкісне фото з рідною сестрою, яка мешкала в РФ

21 серпня 2023, 20:56
На зворушливому сімейному знімку Павлік в батьківському домі зняв довгоочікувану зустріч.
Віктор Павлік з родиною
Віктор Павлік зустрівся з рідною сестрою і мамою / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktorpavlik

Український співак Віктор Павлік часто відвідує в Теребовлі, звідки він сам родом, свою 83-річну маму Олександру Григорівну. Нещодавно у літньої жінки відбулося невеличке свято.

Музикант з молодою дружиною і дворічним сином Михайлом приїхав до Теребовлі. Там сталося справжнє возз'єднання сім'ї, адже він зустрівся зі своєю сестрою Людмилою, яку не бачив дуже давно. Міша, ймовірно, побачив тітку вперше.

Людмила в дев'яностих виїхала в Москву на заробітки. Незважаючи на дві вищі освіти, вона спершу перебивалася випадковими заробітками, потім, завдяки таланту до педагогіки, стала допомагати російській родині виховувати їх доньку.

відео дня

До війни Віктор Павлік з сестрою спілкувався рідко. Зараз жінка повернулася в Україну, і артист був радий цій зустрічі. Знімком з Олександрою Григорівною і Людмилою він поділився на своїй сторінці в Instagram з підписом: "Довгоочікувана зустріч! Сестра і мама".

Віктор Павлік з сестрою і мамою
Віктор Павлік зустрівся з рідною сестрою і мамою / instagram.com/viktorpavlik

Раніше українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна показала зустріч чоловіка з сином. Тимур Хромаєв захищає нашу країну від окупанта, і побачив маленького Сашка лише втретє за час повномасштабної війни.

Також інсайдер розкрив, у чому секрет щасливих стосунків Бекхемів. Вікторія важко працює над собою і своїм сімейним життям щоб підтримувати амплуа однієї з найпривабливіших зіркових пар.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти