StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Весь у крові": український співак ледь не загинув під обстрілом

19 червня 2024, 05:00
2195
EL Кравчук розповів, як у дитинстві він мало не загинув від обстрілів у Сирії.
EL Кравчук
EL Кравчук поділився спогадами з дитинства/ колаж: Главред, фото: instagram.com/el.kravchuk/

Український співак EL Кравчук, який зараз часто виступає на благодійних концертах для ЗСУ, поділився моторошними спогадами з дитинства.

На своїй сторінці в Instagram артист зазначив, що йому ще в дитинстві довелося дізнатися, що таке війна. Як виявилося, батько співака - військовий і в нього було відрядження до Сирії, куди вирушив і Кравчук із мамою. І в середині 1980-х співак у місті Алеппо потрапив під обстріл, коли йшов до школи. Врятувала артиста мама, яка прикрила його собою.

відео дня

"Це було в місті Алеппо в Сирії, приблизно 1984 року. Одного разу мама вирішила провести мене до школи, саме тоді з'явилися снайпери на дахах. Почався автоматний обстріл. Мама закрила мене собою, лягла на землю і стала повзти до дерева персика, що росло на вулиці. Ми сховалися під цим деревом, я був весь у крові через подряпину від асфальту, але ми були живі. Ми навіть посміхалися, сидячи під персиком. Цей момент я ніколи не забуду", - розповів артист.

Хто такий EL Кравчук?

EL Кравчук - український співак, актор і телеведучий. 1995 року подав заявку на участь у міжнародному конкурсі "Червона Рута" і переміг у ньому. Почався запис першого альбому. У 1996 році підписав контракт із лейблом "Музична біржа" і вступив до Київської державної консерваторії. У 1997 році вийшов перший альбом виконавця "Нічий". 2003 року Кравчук зробив перерву в сольній кар'єрі і весь час присвятив театральній постановці "Гамлет" (режисер - Андрій Жолдак). Кравчук взяв участь у 85 виставах в Україні, Голландії, Франції, Іспанії, Македонії, Хорватії, Румунії, Болгарії, Польщі, Німеччині, Росії, Сербії.

Новини українського шоу-бізнесу

Зазначимо, нещодавно Наталя Могилевська порадувала своїх шанувальників милим фото обіймів зі своєю молодшою донькою. На знімку співачка з дочкою міцно обійнялися, а маленька Софія одягнена в красиву вишиту сукню. Склалося враження, що Могилевська світиться від щастя.

А також нещодавно Настя Каменських звернулася до Потапа з приводу річниці їхнього весілля. На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала фото з чоловіком, а також написала ніжне послання.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти