StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вірою Брежнєвою і не пахло": Костянтина Меладзе застукали в аеропорту з панянками

2 січня 2023, 22:13
Музичного продюсера вдалося сфотографувати під час реєстрації на рейс.
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе / instagram.com/ververa

Російський телеграм-канал "Не Малахов" опублікував фото, як грузинський продюсер Костянтин Меладзе реєструвався на рейс в аеропорту Риги.

"Костянтин Меладзе летів з Риги до Берліна з двома телицями. Вірою Брежнєвою і не пахло", - написав паблік.

Тим часом, розгледіти жінок, яких російський телеграм-канал там побачив і ще й обізвав, складно. Єдине в чому він правий, це що і Віри Брежнєвої там теж не видно.

відео дня

'Вірою Брежнєвою і не пахло': Костянтина Меладзе застукали в аеропорту з панянками

Водночас, його дружина Віра Брежнєва на своїй сторінці в Instagram поділилася висновками, які їй приніс 2022 рік. "Минулий рік був справжнім випробуванням. Випробуванням всередині і зовні. Рік істини, сили, волі, честі та гідності. Рік прояву людства. Чи Таким ми його загадували? Звичайно, ні. Але мені було за що йому дякувати", - пише артистка.

В очах шанувальників головним висновком про саму Брежнєву став той факт, що співачка не стала торгувати своєю совістю в РФ, і з початком повномасштабної війни в Україні відмовилася від будь-яких зв'язків з країною-агресором, а свій вільний час присвятила благодійній діяльності на користь українців.

Нагадаємо, раніше відомий російський поп-співак Валерій Меладзе, який провів юність і молодість в українському Миколаєві і там же почав музичну кар'єру, відзначився новим вчинком. Відео було опубліковано в мережі.

Інцидент стався на великому новорічному святі, яке для себе організували жителі країни-агресора в Дубаї (ОАЕ).

До Меладзе підійшов один з гостей і попросив передати привіт його дружині. Коли співак з грузинською безпосередністю і красномовством почав говорити, чоловік несподівано вимовив фразу "Слава Україні". Меладзе сторопів, але, тим не менш, сказав у відповідь: "Героям слава". Але завбачливо прибрав від свого обличчя мікрофон, щоб цю фразу чуло менше людей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти