StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Валентина Тализіна брудно образила Лію Ахеджакову за підтримку України

14 серпня 2023, 15:15
9502
В "Іронії долі" Валентина Тализіна та Лія Ахеджакова зіграли подруг, але в реальному житті одна готова топтати іншу.
Лія Ахеджакова, Валентина Тализіна
Валентина Тализіна назвала Лію Ахеджакову пристосуванкою без таланту / колаж: Главред, фото: скріншот , imdb.com

Радянська і російська акторка Валентина Тализіна внесена в базу "Миротворець" і в список осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України. У 2014 році вона підтримала анексію Криму, а в лютому 2022 - війну в Україні.

Як і більшість пропутінських артистів, зараз пенсіонерка Тализіна заробляє свої крихти уваги на хеті тих, у кого вистачило честі і совісті назвати рф агресором та засудити війну в Україні. Серед улюблених цілей - акторка Лія Ахеджакова. Нещодавно навколо неї знову розгорівся скандал, коли артистка вийшла на сцену з прапором України.

Тализіну від вчинків колишньої колеги покоробило. В інтерв'ю для "Емпатії Манучі" акторка-путіністка опустилася до образ Лії Меджидівни, мовляв таланту у неї ніколи не було, а популярність вона заробила виключно умінням опинятися в потрібний час в потрібному місці, та заводити дружбу з корисними людьми.

відео дня

"Про неї я хочу сказати, що вона - не акторка. Вона - типаж. Маленька собачка до старості щеня. Вона дуже сподобалася в "Іронії долі" Рязанову, вона швидко прилипла до нього в сім'ю, стала другом", - заявила Валентина Тализіна.

Раніше на Ахеджакову напали під час вистави: коли артистка була на сцені "Современника", до неї прорвався неадекватний чоловік. Вона звернулася за допомогою до правоохоронних органів.

Пізніше росіяни помстилися Ахеджаковій за підтримку України. Лію Меджидівну позбавили головного в її житті - її театру. Втім, навіть це не змусило її завершити акторську кар'єру.

Інші новини про Лію Ахеджакову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти