В Україні триває продаж квитків на Моргенштерна всупереч забороні на в'їзд

7 травня 2021, 11:14
Скандальний російський співак Моргенштерн потрапив до чорного списку Мінкульту України, але квитки на концерти продовжують продавати.
Моргенштерн
Моргенштерн / instagram.com/morgen_shtern

На початок червня 2021 в Україні заплановані концерти ексцентричного російського репера Моргенштерна. Однак, нещодавно оновився список артистів з Росії, які становлять загрозу національній безпеці України, і Моргенштерн опинився в ньому - це означає, що йому заборонений в'їзд в Україну.

Український квитковий оператор Контрамарка продовжує продаж квитків на концерти, а найнятий в Україні адвокат готуватися судитися з СБУ та Мінкультом.

Як заявив найнятий Моргенштерном український адвокат Євген Пронін в коментарі ТСН, рішення СБУ нібито незаконне, оскільки Моргенштерн не висловлював політичну позицію і не виступав у захопленому Росією Криму.

В Україні триває продаж квитків на Моргенштерна всупереч забороні на в'їзд

Представники квиткового оператора підтвердили, що продаж квитків триватиме, поки не буде офіційного підтвердження про скасування концертів.

"Поки не буде офіційного підтвердження юридичного обґрунтування цього питання, концерт буде чинним", - коментує продаж квитків генеральний директор Національного квиткового оператора Олександр Порядченко.

Тим часом журналісти ТСН з'ясували, що всупереч продажу квитків, здати їх і отримати гроші вельми важко.

Нагадаємо, що Моргенштерн виступав в Україні півтора роки тому - під час концерту в Одесі. Він вийшов на сцену всупереч жалобі на честь загиблих під час хвилювань після захоплення Криму Росією, і назвав ситуацію "показухою".

Раніше Моргенштерн висловився про потрапляння в чорний список Мінкульту Україна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти