StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У мережі показали покинуту могилу Чапкіса

15 квітня 2023, 22:52
2577
Хореограф помер кілька років тому, а його могила виглядає, як ніби їй багато років.
Чапкіс
Георгій Чапкіс / УНІАН

По інтернету поширилося відео, на якому зняли могилу відомого танцюриста і хореографа Георгія Чапкіса.

Як повідомило ТСН, відповідним відео поділився волонтер Максим Левченко. Зокрема, Левченко побув на могилі відомого хореографа і залишився м'яко кажучи не в захваті.

"Дуже гірко і прикро дивитися на могилу Григорія Миколайовича Чапкіса. Вже минуло два роки. Але чомусь його дружина, яку він в наших особистих розмовах називав діамантиком, його син з Америки не додумалися ще поки не те, що поставити пам'ятник, а хоча б її облагородити", — ділиться на відео Левченко.

відео дня

@maksym_levchenko Був днями на могилі у Чапкіса. Гірко щось стало... ? # Чапкіс# байковоекладбище♬ оригінальний звук-Максим Левченко

На могилі відомого танцівника так і не поставили пам'ятник, а на самій могилі лежать кілька сухих квітів.

Нагадаємо, раніше український шоумен і волонтер Юрій Горбунов несподівано висловився щодо свого близького друга Олена Винника, який сильно розчарував його останнім часом. Про свої почуття і образи телеведучий розповів в інтерв'ю славі Дьоміну. На думку Горбунова, зниклий Олег Винник мав би відповісти на дзвінки і повідомлення ведучого, а також, як мінімум, пояснити своє зникнення для близьких друзів.

Раніше також уродженець Херсона, українець, а тепер зрадник і любитель країни-терориста Росії, танцюрист Сергій Полунін таки наридав собі на поблажливість великого терориста всієї планети - президента РФ Володимира Путіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти