StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У шкірі і прикрасах: Пугачову помітили на концерті в Ізраїлі

17 березня 2023, 11:17
Російська співачка веде світський спосіб життя в Ізраїлі і відвідує публічні заходи.
Алла Пугачова
Алла Пугачова / instagram.com/alla_orfey/

Головну зірку російської естради Аллу Пугачову не втомлюються знімати журналісти, а кадри не втомлюються публікувати російські телеграм-канали. Не стало винятком і відвідування примадонною концерту співачки з РФ Маніжи, яка також, як і Пугачова, відкрито засудила військове вторгнення Росії в Україну з метою захоплення її територій.

Так, за інформацією каналу Не Малахов, Пугачова вибралася на концерт російської зірки вже вдруге.

Алла Пугачова в шкірі
Алла Пугачова в шкірі / не Малахов

"Нудьгуюча в Ізраїлі Алла Пугачова нещодавно вибралася на концерт Маніжі, прихопивши з собою охоронця замість чоловіка-іноагента. Вся в шкірі і прикрасах, хіба що від каблуків відмовилася: 73 роки як-не-як", - бризкає жовчю пропагандистський канал.

Нагадаємо, раніше в терористичній Росії стали говорити про те, що скандаліст Кіркоров, який кожен день знаходить приводи для потрапляння в ЗМІ, збирається повернутися до співачки Алли Пугачової, яка відкрито засудила напад Росії на Україну.

Як повідомила блогер Олена Міро, ніякої нової коханої у Кіркорова немає, а зміни в його зовнішності - це підготовка до возз'єднання з колишньою дружиною Аллою Пугачовою.

За словами путініста і любителя війни, Кіркоров ліг під ніж хірурга не тільки заради себе, але і заради нової коханої або коханого, з якою або яким перебуває у відносинах з осені минулого року. Тепер стало відомо, що він не просто зустрічається зі своєю другою половиною, пара вже разом живе.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти