StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Алка з Філіпом возз'єднаються": у РФ повідомили, що Кіркоров планує повернутися до Пугачової

12 березня 2023, 14:56
У Росії вирішили, що зміни в зовнішності артиста - прелюдія до повернення під крило Алли Пугачової.
Пугачова і Кіркоров
Пугачова і Кіркоров / Інтернет

У терористичній Росії стали говорити про те, що скандаліст Кіркоров, який кожен день знаходить приводи для потрапляння в ЗМІ, збирається повернутися до співачки Алли Пугачової, яка відкрито засудила напад Росії на Україну.

Як повідомила блогер Олена Міро, яку цитує видання 7 Дней, ніякої нової коханої у Кіркорова немає, а зміни в його зовнішності - це підготовка до возз'єднання з колишньою дружиною Аллою Пугачовою.

"Сміливо припущу, що Алла, можливо, ось-ось звільниться. Стара любов не іржавіє. Пам'ятаєте, як у Бена і Дженніфер все склалося? Ось і Алка з Філіпом, можливо, возз'єднається. А для цього, звичайно, потрібен новий образ", — написала вона на сторінках свого Instagram.

відео дня

Тим часом, блогер не уточнила, як саме це станеться. Відомо, що Пугачова влаштувалася в Ізраїлі і повертатися на свою терористичну батьківщину явно не збирається.

Відзначимо, що буквально днями Кіркоров заявив, що у нього є нові відносини і йому є заради кого приходити додому.

За словами путініста і любителя війни, Кіркоров ліг під ніж хірурга не тільки заради себе, але і заради нової коханої або коханого, з якою або яким перебуває у відносинах з осені минулого року. Тепер стало відомо, що він не просто зустрічається зі своєю другою половиною, пара вже разом живе.

Раньше Філіп Кіркоров зробивши цікава Заява щодо української співачки-зрадниці Наташі Корольової. В ефірі одного з російських шоу Кіркоров згадав, як дозволив собі "вільність" щодо дружини офіцера-стрингоносця Тарзана, Наташі Корольової.

Приводом для подібних висловлювань тало виступ конкурсанта в костюмі Скунса на шоу "Маска", де герой повинні відгадати учасника, захованого в костюмі. Кіркоров припустив, що під маскою учасника ховається саме Наташа Корольова, тому він вирішив задати наводить питання, щоб підтвердити або спростувати свою теорію.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти