StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

В Ізраїлі домоглися скасування гастролей російського театру "Ленком"

29 серпня 2023, 13:03
874
Тепер пропутінські артисти будуть гастролювати по Росії.
Ленкому не Раді у всьому світі
Ленкому не раді у всьому світі / Колаж Главред, фото Известия, Ленком

В Ізраїлі українські активісти змогли домогтися скасування пропутінського театру "Ленком".

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла голова громадської організації "Вільний Ізраїль" Катерина Купчик.

"Спасибі величезне всім. Редакторам і журналістам на російській та івриті. Тим, хто писав листи. Відправляв імейли. Хто дзвонив. Хто підписував петицію. Акторам, які відмовилися мовчати. Громадським активістам. Небайдужим людям. Хто пересилав родичам і друзям. Нічого б цього не було без вас, тим більше в лічені дні. Вау. Пишаюся, знімаю капелюха і мрію швидше випити на мир в Україні, бо я втомилася... "Ленком" йде за російським кораблем", - написала вона.

відео дня

До речі, одна з актрис "Ленкому" - зірка "Сватів" Олеся Железняк, яка активно підтримує терориста-Путіна, його напад на мирну Україну і вбивства мирних українців. Вона також обливає помиями своїх колег по цеху з України і дослівно цитує кремлівську методичку.

Крім того, цей театр вважається пропутінською організацією і всі актори, відповідно, є посібниками тероризму.

Відомо, що в петиції, яку створили громадяни Ізраїлю, повідомлялося: "Ми, противники російського тероризму і прихильники України, категорично проти виступу театру "Ленком" на нашій землі. Це актори і режисер, які заохочують фашизм, російський уряд і війну в Україні. Люди, які робили заяви на користь Путіна, платники податків в Росії і донори озброєнь і техніки для російської армії".

Нагадаємо, що завдяки українському консулу в Анталії, а також сильній позиції української спільноти в Туреччині, вдалося скасувати концерт Лорак в місті Анталії. Музичний театр, в якому Лорак анонсувала свій виступ, скасував його.

Нагадаємо, раніше зірка українського серіалу "Свати" Олеся Железняк, нещодавно в інтерв'ю заявила, що президент України "хоче вбити її дітей". Таку заяву вона зробила пропагандисту Борису Корчевникову.

Так, за словами путіністки, вона не розуміє, що сталося з Зеленським і чому ж він так змінився. "Я навіть не знаю, яка метаморфоза повинна статися з людиною, правда, не знаю... значить, це було. Навіть іноді подумки питаю: "Володя, невже ти так ненавидів мене до такої міри, що хочеш вбити моїх дітей?!"- запитує Железняк у президента України, замість того, щоб звернутися до оскаженілого Путіна і запитати його, чому він вбиває українських дітей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти