StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У боях за Україну загинув ще один молодий український актор

1 квітня 2023, 18:56оновлено 12 травня 2023, 11:54
Молодий артист відправився на передову, починаючи і навчаючись з самого нуля.
Антон Прасоленко
Антон Прасоленко / Фото Facebook

В Україні стало на один талант менше. Захищаючи Україну від терористичної Росії та її окупантів, загинув молодий український актор Антон Прасоленко.

Як повідомив Обозреватель, з посиланням на психолога Андрія Козінчука в Facebook. Повідомляється, що актор отримав поранення на передовій, які виявилися несумісними з життям.

"Антон брав участь у бойових діях на Сході. У самому пеклі, щоб потрапити в рай. Сьогодні він помер у госпіталі від отриманих поранень", - пише Козінчук.

відео дня

За інформацією Козінчука, артист не зміг залишитися осторонь і далі жити в своєму світі, а пішов на війну. "Знаючи, що він не дуже в цьому, він вчився з нуля. І через рік вийшов на високий рівень професіоналізму. Але снаряд і уламки не питають, наскільки ти хороший або не сильно", – написав психолог.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Україні український актор помер. Трагічною новиною поділилася співробітниця театру Світлана Бондар на своїй сторінці в Instagram.

Раніше стало відомо про те, що на 92-му році життя померти легендарна українська гімнастка, заслужений тренер України Альбіна Дерюгіна.

"З сумом повідомляємо, що на 92-му році життя зупинилося серце легенди світової художньої гімнастики, Героя України, члена виконкому НОК України, Заслуженого тренера України Альбіни Миколаївни Дерюгіної", - йдеться в повідомленні НОК України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти