StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дізнавшись найстрашніше": Козловський відреагував на свою смерть у росЗМІ

1 листопада 2023, 22:19
Козловський підколов окупантів за безглузді спроби залякати українців.
Віталій Козловський
Віталій Козловський прокоментував російський фейк про свою смерть / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Український співак Віталій Козловський, який з літа проходить військову службу, став жертвою нелюдського і ницого фейку авторства пропагандистів країни на болотах.

Окупанти у своїх Telegram-каналах поширюють "новину" про те, що Козловський загинув на фронті. Співак вирішив прокоментувати цю подію у своєму блозі в Instagram, щоб заспокоїти тих, хто переживав про його безпеку.

Віталій записав звернення, в якому заявив, що він живий і здоровий, а також закликав усіх довіряти лише перевіреним джерелам інформації. Крім того на прикладі цього фейку співак пояснив важливість моральної та матеріальної підтримки українських захисників.

відео дня

"Мені люди показали новину, де наші [неадекватні] сусіди вже встигли мене поховати. Але я живий, я в порядку, і вдячний всім, хто хвилювався. Часи такі, що інформацію треба дуже ретельно перевіряти, і навіть дізнавшись найстрашніше із неофіційних джерел про когось з ваших близьких, не поспішайте панікувати. Ймовірно, це помилка або просто маніпуляція і фейк. А якщо вороги вже маніпулюють смертями живих, і в хід ідуть такі дешеві методи, значить справи, напевно, в них дуже кепські. Ще більше маємо зосередитись на тому, щоб допомагати нашим", - говорить Віталій Козловський.

Віталій Козловський
Віталій Козловський прокоментував російський фейк про свою смерть / instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше музичний продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому ніколи не пробачить Козловського. Шоумен назвав єдину умову, за якої співак зможе не виплачувати борг.

Також Віталій Козловський прокоментував свою сварку з Кондратюком, яка триває з 2012 року. У співака є одна заповітна мрія, пов'язана з шоуменом, якій, ймовірно, не скоро вдасться збутися.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти