Українська співачка знайшла себе в серіалі на Netflix

8 грудня 2020, 19:02
Співачка Runa пораділа співпадінню свого образа із відомою виконавицею.
Runa
Runa / прес-служба

Співачка Runa розповіла історію про те, що знайшла себе на постері в музичному серіалі Селена. Дівчина розповіла, як в одній із серій промайнув кадр з постером, на якому була точнісінько сама співачка, вельми схожа на неї.

Серіал присвячений історії легендарної американо-мексиканської співачки Селени, яка пройшла важкий шлях до мрії свого життя – стати відомою.

Співачка кілька років тому влаштувала собі фотосесію, примірявши образ свого кумира - за збігом, це виявилася Селена. Тоді вона навіть спеціально робила собі кучеряве волосся.

відео дня

У фільмі промайнув дуже схожий кадр.

Runa не тільки показала своє фото, але і для порівняння показала відрізок із серії, де був "той самий" постер. Це було в 6 серії, коли Селена сама в кімнаті фантазувала, і камера пронеслася по кімнаті, а там висить типовий для тих часів постер.читайте такожRuna презентувала новий кліп "Погане кіно"

Runa
Runa і серіал Серена / прес-служба

"Відверто кажучи, це стало для мене справжнім сюрпризом. Мені підписники почали скидати скріни з серіалу і запитували чи це дійсно я. Так я і дізналась, що випадково стала маленькою частинкою серіалу. Я вірю у різні знаки, і те, що моя фотографія з'явилася у контексті "відома співачка" мене надихає. Можливо, Netflix щось знає, як свого часу, творці Сімпсонів спророкували перемогу Трампа на виборах", - жартує дівчина про збіг зі своїм кумиром.

Не виключено, що Олена Крутієнко також стане знаменитою. Після участі в шоу Голос країни 2020 вона почала сольну кар'єру, і вже встигла представити кілька кліпів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти