StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"У мене був вибір": "Місіс світу" з Херсона розповіла, чому тримала за руки росіянку

8 вересня 2023, 16:21
2182
Місіс міра, яка трималася за руки з росіянкою, виправдалася за свої дії.
1694105586-7022.jpg
Ірина безсмертна пояснила, чому тримала за руку росіянку, Колаж Главред, фото Instagram / irena_bezsmertna

Ірина Безсмертна, 36-річна мешканка Херсона, яка оскандалилася під час Міжнародного конкурсу краси, пояснила, чому під час церемонії оголошення результатів, вона тримала за руку росіянку.

Про це вона повідомила виданню "Обозреватель". За словами жінки, вона не погребувала взяти росіянку за руки, бо хотіла перемогти. Вона стверджує, що якби вона не послідувала правилам конкурсу і не взяла б росіянку за руки, то перемогу б автоматично віддали мешканки країни-агресора.

"Я не тиснула руку росіянці. Я слідувала інструкціям і правилам конкурсу в очікуванні оголошення переможниці. Якби я не виконала вимог та інструкцій конкурсу, мене б просто дискваліфікували і переможницею стала росіянка. Ви хочете, щоб я віддала нашу перемогу країні-агресору?! Для мене це неприпустимо!"- каже Бессметрная.

відео дня

При цьому вона також вказує на те, що у неї все ж був вибір.

"Я б із задоволенням зробила інакше. Але у мене був вибір – зробити так, як я зробила, або віддати перемогу Росії! Моя перемога у всесвітньому конкурсі підкреслює, що Україна зможе перемогти Росію за всіх обставин! І я дуже хочу, щоб всі зрозуміли мене правильно в цьому питанні. Саме тому я даю ці роз'яснення! Для мене це принципово важливо", – додає вона.

Нагадаємо, Ірина Безсмертна, 36-річна мешканка Херсона, який окупанти обстрілюють із завидною регулярністю, оскандалилася під час Міжнародного конкурсу краси Ms.World International 2023 ("Місіс Світу 2023").

Раніше Вікторія Апанасенко згадала короткий діалог з учасницею конкурсу з боку терористичної Росії Ганною Лінніковою, яка атакує мирну Україну своїми ракетами.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти