StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Чарльза III рак: як його гаряче кохана Камілла сприйняла страшну новину

7 лютого 2024, 02:00
Джерела, наближені до британських короля і королеви, розповіли, як монархиня відреагувала на хворобу чоловіка.
король Чарльз III, королева Камілла
Чарльз III хворий на рак - як королева Камілла відреагувала на це / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

5 лютого Букінгемський палац зробив заяву про те, що король Чарльз III хворий на рак. Ця новина вразила близьких монарха і народ Великої Британії, проте одна людина перенесла її стійко, як кремінь.

Йдеться про дружину Чарльза III, королеву Каміллу. "Камілла була просто шматком кременю. Звичайно, сумна новина про те, що в її чоловіка діагностували рак, стала для Її Величності величезним шоком. Але вона прийняла її з рішучістю. Дружина короля спокійно ставиться до багатьох речей", - поділилося з виданням Daily Mail джерело з близького оточення королівської сім'ї.

Монархиня прийняла єдине правильне рішення - підтримувати вінценосного чоловіка на всіх етапах його боротьби з хворобою. Вони багато чого подолали разом, і Каміллі не вперше йти тернистим шляхом за своїм королем.

відео дня

Це було рішення справжньої дружини. Однак Камілла прийняла ще одне - гідне справжньої королеви. Вона не має наміру відкладати виконання своїх королівських обов'язків на період хвороби чоловіка.

"Вона прагматично сприйняла цю жахливу новину і буде поруч із чоловіком та підтримає його на кожному кроці. Проте королева має намір виконувати всі свої обов'язки", - розповіло про реакцію монархині інше джерело.

Раніше були оприлюднені перші слова короля Чарльза III після смерті принцеси Діани. Про смерть колишньої дружини він дізнався одним із перших, і був по-справжньому шокований.

Також колишня невістка Єлизавети II, британська письменниця і громадська діячка, герцогиня Йоркська Сара Фергюсон, врізала правду про Чарльза III і Каміллу. Вона була близькою подругою першої дружини короля - принцеси Діани.

Інші новини про Чарльза III:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти