StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тяжкохворий український ведучий попросив фанатів "не відспівувати його"

2 листопада 2023, 20:02оновлено 2 листопада 2023, 21:40
13065
Богдан Буше записав звернення з лікарні, де зараз він проходить інтенсивне лікування від рідкісного синдрому.
Богдан Буше
Богдан Буше попросив не надсилати йому молитви через хворобу / колаж: Главред, фото: instagram.com/bushe8

Український блогер і ведучий шоу "Хто зверху" Богдан Буше (Шелудяк) сьогодні повідомив, що страждає від рідкісного захворювання - синдрому Гійєна-Барре, через який він став погано ходити і говорити.

Буше зараз знаходиться на стаціонарному лікуванні і налаштований оптимістично - помітних поліпшень поки не видно, але і гірше йому не стає. Шанувальники підтримують його добрими словами і молитвами, проте в цьому вони, схоже, перестаралися.

На своїй сторінці в Instagram ведучий залишив підписникам звернення з проханням не спілкуватися з ним, ніби він знаходиться на смертному одрі. Буше намагався перевести це в жарт, але на відео помітно нервував.

"А можна вас дещо попросити? Будь ласка, припиніть мені скидати молитви. Бо в мене таке враження, що ви мене відспівуєте. Все ок, я не Стівен Гокінг. Все відновлюється. Так, зараз стан не дуже. Але він не регресує. Тому, все норм. Не кидайте молитви. Дякую", - сказав ведучий.

Дивіться відео звернення Богдана Буше до шанувальників:

Раніше дружина Віктора Павліка, блогерка і бізнесвумен Катерина Репяхова, в сльозах показала своє материнство. Вона поділилася болючою ситуацією, яка сталася з нею та її сином від артиста - Мишком, якому 2 роки і 4 місяці.

Також дружина Сергія Тігіпка зізналася, що була коханкою ще одруженого політика. Алла Зіневич розповіла, що три їх спільних сини з'явилися на світ, коли її чоловік перебував в офіційному шлюбі з іншою жінкою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти