StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ти цокнулася": легендарну актрису в РФ хочуть посадити на 5 років за "приниження росіян"

22 жовтня 2023, 13:06
3108
Російську актрису Яну Троянову, яка заявляла, що їй соромно за Росію, яка "прийшла до фашизму", хочуть визнати "іноагентом".
Троянова, Росія, в'язниця
Зграю скривджених на Троянову очолив її колишній колега – артист-путініст Оскар Кучера / колаж Главреда, скріншот з відео та ua.depositphotos.com

Відому російську актрису Яну Троянову – жорстку супротивницю кривавого путінського режиму та війни, яку диктатор Путін розв'язав проти України – у країні-агресорі РФ хочуть визнати "іноагентом" та виписати тюремний термін.

Зірці серіалу "Ольга" може загрожувати до п'яти років в'язниці за статтею "Порушення ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності". Цього домагаються мешканці країни-агресора РФ, яких нібито "принизила" артистка.

Зграю скривджених на Троянову очолив її колишній колега – артист-путініст Оскар Кучера.

відео дня
Кучера
Оскар Кучера / скріншот з відео

"Яно, Яночко. Що з тобою трапилося? Чи ти завжди такою була? Росія – країна виродженців, трусів, зрадників, де сусід стукає на сусіда, ти кажеш. А от Україна, знову ж таки, за твоїми словами, ніколи не була такою. Мовляв, українці – це нація, а росіяни – виродженці. Ти цокнулася, Яночко, цокнулася остаточно. Шкода", – написав він у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що дочка російської співачки Алли Пугачової, яка відкрито засудила військове вторгнення Росії в Україну Крістіна Орбакайте , має намірзалишити РФ. Пізніше стало відомо, що і вона, і її молодший син Дені Байсарів поїхали та влаштувалися в США.

Раніше також український блогер Богдан Беспалов заявив, що Тодоренко і хоче втекти з Росії , але їй заважає її чоловік-аб'юзер та його впливовий батько, якого співачка та ведуча боїться.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти