StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Тварюка ти, а не милий хлопчик": у Соловйова знову здали нерви через Моргенштерна і Мілохіна

29 листопада 2023, 14:46
2664
Російський пропагандист знову пробив чергове дно.
Соловйов захлинається жовчю
Соловйов захлинається жовчю / Колаж Главред, фото Instagram / morgen_shtern

Головний смітник російського ТБ, ведучого Володимира Соловйова, знову "розірвало" в прямому ефірі.

Цього разу чорноротому Соловйову спало на думку "відчитати" російського репера, який не підтримав військове вторгнення Росії в Україну Моргенштерна, а також молодого російського блогера Даню Мілохіна.

В ефірі свого пропагандистського шоу, постарілий від постійного страху за своє жалюгідне життя Соловйов, заявив, що якщо хтось думає, що Моргенштерна пробачать за концерт на Донбасі, то той глибоко помиляється.

відео дня

"Даня Мілохін вам наївний хлопчик? А ця сволота гімн України співала, коли вбивали наших людей. І ти кретин, так і не зрозумів. Тобі в Росію шлях замовлений", - верещить Соловйов.

"Милий хлопчик? Тварюка ти, а не милий хлопчик. Такі як ти гестапівців обслуговували ротом і сідницями (неценз. - авт)", - волає істеричка, приправляючи свої висловлювання матом.

На відео - істеричний припадок пропагандистського боягузливого смітника:

Відзначимо, раніше глава Ліги безпечного Інтернету Катерина Мізуліна попросила Міноборони РФ закликати російського Тіктокера Даню Мілохіна на строкову службу в армію.

Тоді у зверненні жінки говорилося, що раніше блогер з-за кордону "засмутив багатьох росіян русофобськими заявами", а саме не підтримав війну в Україні і вбивства мирних громадян. Вона заявила, що служба в армії сприятиме патріотичному вихованню Мілохіна і "молода людина зможе зі зброєю в руках довести на ділі свою вірність і відданість нашій Батьківщині". Тим часом блогер благополучно виїхав до Дубая.

Нагадаємо, російський репер Моргенштерн внесений до "чорного списку" Мінкульту України у квітні 2021 року. У травні 2022 року він був визнаний в країні-агресорі іноземним агентом за засудження війни в Україні.

Пізніше артист офіційно підтвердив свій роман з українською моделлю і актрисою Лізою Василенко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти