StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Травматичне випробування: ведучий проаналізував поведінку Влада Ями

12 квітня 2024, 14:49оновлено 12 квітня, 15:22
Влад Яма продовжує жити в США і поки що не збирається в Україну.
Влад Яма
Влад Яма є тригером для багатьох українців / колаж: Главред, фото: instagram.com/vladyama_official

Ведучий, з яким починають свій ранок тисячі українців Єгор Гордєєв, розповів, що він думає з приводу хореографа і танцюриста Влада Яму, який за весь час війни жодного разу не приїхав в Україну, і продовжує жити в США.

Як розповів він в інтерв'ю виданню Обозреватель, в українців багато запитань до Влада Ями і на це є причини.

Телеведучий Гордєєв упевнений, що його ставлення до життя Ями "має найменше цікавити".

відео дня

"Важливо, як до цього ставиться сам Влад. Це його життя, він зробив свій вибір. А реакція суспільства теж зрозуміла. Я думаю, що Влад не до кінця зіставляє якісь моменти, прогнозує реакції аудиторії. Можливо, тому що занадто довго жив у якійсь своїй бульбашці. І в програмі "Твій день", до речі, йому з цієї бульбашки довелося теж виходити. Це було важко, стало величезним травматичним випробуванням. Я думаю, що зараз це випробування триває, тільки вже не в прямому ефірі, а в реальному житті", - каже він.

Хто такий Єгор Гордєєв?

Єгор Гордєєв - український ведучий телеканалу 1+1, продюсер, журналіст. Веде ранкове шоу Сніданок з 1+1 у парі з Нелею Шовкопляс із 2017 року. Займається благодійністю. У сфері його інтересів лежить турбота про дітей у лікарнях і безпритульних тварин.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше хореограф Яма вже планує своє повернення в Україну. Про це розповів його колега по шоу "Танці з зірками", танцюрист і хореограф Євген Кот. За його словами Влад Яма хоче приїхати до Києва, коли війна закінчиться. Ба більше - він вірить, що зможе жити колишнім, довоєнним життям, з усіма бонусами і перевагами телезірки.

Також продюсер "Танців з зірками" розповів, хто замінить Влада Яму на шоу. Володимир Завадюк мріє після перемоги України повернутися до танцювального проєкту, і одне почесне крісло журі вже зайняв для відомого танцюриста.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти