StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Трансгендерна жінка вперше поїде на конкурс "Міс Всесвіт" від Нідерландів

10 липня 2023, 02:05
1597
Ріккі Колле має намір здобути перемогу в грудні, щоб стати надихаючим прикладом для тих, хто страждає від гендерної дискримінації.
Ріккі Колле
Ріккі Колле представлятиме Нідерланди на конкурсі "Міс Всесвіт" / колаж: Главред, фото: instagram.com/rikkievaleriekolle

Трансгендерна нідерландська модель і акторка Ріккі Колле 8 липня виграла конкурс краси Міс Нідерланди. Тепер 22-річна красуня представлятиме свою країну на конкурсі "Міс Всесвіт", який відбудеться в грудні 2023 в Сальвадорі, повідомляє видання PAGEANT Circle.

Колле з легкістю обійшла своїх суперниць, і отримала високі оцінки від журі. Тіару переможниці їй вручали діюча Міс Всесвіт Р'бонні Габріель (США) та Міс Нідерланди-2022 Она Муді.

Ріккі Колле - перша трансгендерна жінка, яка представлятиме Нідерланди на конкурсі "Міс Всесвіт". Також вона є другою трансгендреною конкурсанткою, яка претендує на цей титул - першою була іспанська модель Анхела Понсе в 2018 році.

відео дня

До слова, нинішня власниця конкурсів "Міс Всесвіт" та "Міс США", тайська підприємниця і медіадива Енн Джейкіен, також є трансгендерною жінкою.

Ріккі Колле
Ріккі Колле представлятиме Нідерланди на конкурсі "Міс Всесвіт" / instagram.com/rikkievaleriekolle

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти