StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Трагедія сталася в родині фіналіста шоу "Холостячка"

14 березня 2024, 16:39
Олексій Тригубенко зізнався, що досі не може повірити у втрату близької людини.
Олексій Тригубенко з мамою
У Олексія Тригубенка померла мама / колаж: Главред, фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Лише нещодавно Олексій Тригубенко, бізнесмен і суперфіналіст першого сезону шоу Холостячка, ділився з шанувальниками у своєму блозі в Instagram радісними новинами - він уперше став батьком. Сина Марка йому народила загадкова обраниця.

Чоловік був такий щасливий поповненню в родині, але нещодавно його спіткала страшна втрата. Тригубенко повідомив, що пішла з життя його мама.

Він опублікував коротке повідомлення на чорному тлі: "У мене була найкраща мама в світі. Тепер вона з бабусею. Не вірю..."

відео дня

Чоловік у скорботі не став розкривати подробиці смерті матері. Тригубенко завжди був дуже близький зі своєю сім'єю, і важко переживає цю втрату. У коментарях у блозі підписники висловлюють співчуття Олексію та його близьким.

У Алексея Тригубенко умерла мама
У Олексія Тригубенка померла мама / instagram.com/aleksey_trygubenko

Що таке Холостячка?

Холостячка - романтичне реаліті-шоу від СТБ, жіноча версія проєкту "Холостяк" (українська адаптація американського шоу побачень "The Bachelor"). Перший сезон вийшов 2020 року. Його головною героїнею стала українська акторка Ксенія Мішина. У 2021 році глядачі побачили другий сезон шоу зі співачкою Златою Огнєвіч у головній ролі.

Раніше стало відомо про смерть музи режисера Федеріко Фелліні італійської акторки Сандри Міло, найбільш відомої завдяки фільму "8 1/2". Артистці було 90 років, 70 з яких вона присвятила творчості.

Також зарубіжні ЗМІ, з посиланням на заяву сім'ї артиста, повідомили, що Френк Фаріан, засновник та ідейний натхненник легендарного гурту Boney M, помер у своєму будинку в Маямі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти