StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Топові українські легкоатлетки показали свої засмаглі "персики" в бікіні

13 вересня 2022, 13:32
Спортсменки Марина Бех-Романчук, Анна Рижикова і Марія Горєлова показали палкі обійми на крутій скелі.
Марина Бех-Романчук, Анна Рижикова, Марія Горєлова
Марина Бех-Романчук, Анна Рижикова і Марія Горєлова показали сідниці в бікіні / instagram.com/marynabekh, instagram.com/anna_ryzhykova, instagram.com/m.a.r.i.c.h.k.aaa

Українські стрибунки в довжину Марія Горєлова і Марина Бех-Романчук та бігунка Анна Рижикова відзначили закінчення спортивного сезону. Вони повісили форму "на цвях" і почали готуватися до довгоочікуваного відпочинку.

На сторінці Рижикової в Instagram з'явилося пікантне фото трьох колег в бікіні. Знімок був зроблений на тлі океану. Спортсменки стоять спиною до камери, обійнявшись, і демонструють ідеально округлі, пружні сідниці.

"Спортивна форма схована в чемодани! Відпустка почалась! Але ми прагнемо не засмаги на березі океану, а швидше дістатись рідного дому ❤️", - підписала фото бігунка.

відео дня

Марина Бех-Романчук - українська стрибунка у довжину, чемпіонка Європи у потрійному стрибку (2022), учасниця Олімпійських ігор (у 2016 та 2020).

Анна Рижикова - українська бігунка. Її спеціалізація - біг на 400 метрів і біг з перешкодами. Бронзова медалістка Олімпійських ігор (2012).

Марія Горєлова - українська стрибунка в довжину, бронзова чемпіонка світу з легкої атлетики серед юніорів.

Марина Бех-Романчук, Анна Рижикова, Марія Горєлова
Марина Бех-Романчук, Анна Рижикова і Марія Горєлова показали сідниці в бікіні / instagram.com/anna_ryzhykova

Раніше спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Кличко заінтригувала шанувальників оголеним кадром прямо з власного ліжка.

Також "чорна пантера" і головна скандалістка світу моди, 52-річна Наомі Кемпбелл, прикрасила своїм тілом обкладинку відомого глянцю, для якого позувала в трусах і топлес.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти