StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Том Круз розлучився з росіянкою через її колишнього чоловіка

29 березня 2024, 12:36оновлено 29 березня, 13:22
Голлівудський актор не захотів бути учасником пліток і чвар, пов'язаних із росіянами.
Том Круз закрутив із дочкою депутата
Том Круз закрутив із дочкою депутата / Колаж Главред, фото Instagram/elsina_k, tomcruise

Голлівудський актор Том Круз розлучився зі своєю російською подругою Ельсіною Хайровою через її колишнього чоловіка.

Як повідомляє джерело Page Six, після новин про те, що Круз і Ельсіна Хайрова зустрічаються, її колишній чоловік - яскравий міжнародний торговець діамантами Дмитро Цвєтков - дав довге інтерв'ю Daily Mail, в якому докладно розповів про їхній шлюб і попередив Круза, щоб він "тримав очі і гаманець широко відкритими".

Джерело повідомляє, що стаття занепокоїла дуже закриту команду зірки. "Вони просто не хотіли мати справу з колишнім чоловіком, який кожні кілька тижнів говорив щось неприємне", - додав він.

відео дня

Хто така Сурі Круз

Сурі Круз - американська знаменитість, дочка американських акторів Кеті Холмс і Тома Круза. Том Круз і Кеті Холмс були щасливі разом кілька років тому. Однак його стосунки з Кеті та його донькою Сурі закінчилися, коли пара розлучилася. Шлюб тривав лише шість років. Том Круз не спілкується зі своєю дочкою.

Цетков, який, як повідомляється, віддає перевагу терміну "магнат" перед олігархом, також дещо незвично постійно підтримував Круза під час інтерв'ю, називаючи його своїм "улюбленим актором", заявляючи, що він дивився "З широко заплющеними очима" аж 30 разів (а також полюбляє "З широко заплющеними очима" "Людину дощу" і "Фірму"), і додав, що розмовляв із приятелем-голлівудським продюсером про те, щоб Круз зіграв його у фільмі про його життя.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Том Круз розлучився з росіянкою всього через кілька днів після того, як він познайомився з її дітьми. Кажуть, що Том "охолов" до росіянки, але захотів залишитися друзями, тому що вони живуть в одному багатоквартирному будинку в Лондоні.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Том Круз закрутив новий роман із донькою екс-депутата Держдуми РФ Ельсіною Хайровою і вже познайомився з її дітьми від шлюбу з російським олігархом.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти