StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тодоренко поскаржилася на проблеми в родині

10 лютого 2023, 21:27
Вічно ниюча зрадниця розповіла, що відчуває труднощі через проблеми в родині
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко / instagram.com/reginatodorenko

Українська запроданка та одеситка Регіна Тодоренко, яка мовчить про жорстокий напад Росії на Україну, поскаржилася (знову!) на свій емоційний стан.

Зокрема, вічно ниюча зрадниця розповіла, що відчуває труднощі через проблеми в сім'ї. На своїй сторінці в Instagram, 32-річна співачка заявила, що після народження другої дитини, вона не змогла повноцінно насолодитися відпочинком, оскільки практично відразу вийшла на роботу.

Тодоренко також підкосило здоров'я путініста, який виступає за війну в Україні, фігуриста Костомарова, якому нещодавно ампутували стопи. Вона ще поскаржилася, що дуже втомилася від відпочинку на Мальдівах з дітьми.

відео дня

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко, яка мовчить про жорстокий напад Росії на Україну, несподівано захвилювалася через путініста і любителя війни, російського фігуриста Романа Костомарова.

Відпочиваючи на Мальдівах, телеведуча раптово висловилася щодо російського фігуриста-путініста Романа Костомарова, якому вже ампутували дві стопи. На своїй сторінці в Instagram, Тодоренко написала, що вона не зациклюється на негативі.

Раніше дружина російського фігуриста Романа Костомарова, який сильно постраждав від ускладнень грипу, виступав за війну в Україні і вбивства мирних громадян Оксана Домніна, вперше висловилася після госпіталізації свого чоловіка-путініста.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти