StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тодоренко розпустила соплі через фігуриста-путініста Костомарова

8 лютого 2023, 23:09
Телеведуча раптово висловилася щодо російського фігуриста-путініста Романа Костомарова, якому вже ампутували дві стопи.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко / t.me/todorenkoregina

Українська запроданка та одеситка Регіна Тодоренко, яка мовчить про жорстокий напад Росії на Україну, несподівано захвилювалася через путініста і любителя війни, російського фігуриста Романа Костомарова.

Відпочиваючи на Мальдівах, телеведуча раптово висловилася щодо російського фігуриста-путініста Романа Костомарову, якому вже ампутували дві стопи.

На своїй сторінці в Instagram, Тодоренко написала, що вона не зациклюється на негативі.

"Якщо життя підкидає важкі уроки, відразу намагаюся фокусуватися на вирішенні, інакше не вигрібаю", — написала вона.

"Чи треба нагадати в моєму акаунті, що в світі відбувається? Що мої діти захворіли, у брата сьогодні складна операція, що мій хороший друг, олімпійський чемпіон, повернувся з того світу, але з великими втратами. Що кожен день ми когось втрачаємо?"- абстрактно заявила Тодоренко, поставивши, як завжди, на перше місце свої шкурні інтереси.

Нагадаємо, раніше дружина російського фігуриста Романа Костомарова, який сильно постраждав від ускладнень грипу, виступав за війну в Україні і вбивства мирних громадян Оксана Домніна, вперше висловилася після госпіталізації свого чоловіка-путініста.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона подякувала небайдужим людям за підтримку і привітала чоловіка з днем народження.

"З Днем Народження, мій герой... мій сильний... мій улюблений ... мій чемпіон у всьому. Я пишаюся тобою, твоєю мужністю, твоєю силою, твоїм завзяттям скоріше перемогти в ці складні хвилини", - написала вона, згадавши, наскільки велика її гордість до чоловіка, який підтримує вбивства мирних жінок і дітей в Україні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти