StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тільки живи, мій герой": дружина російського фігуриста молиться про порятунок чоловіка-путініста

8 лютого 2023, 15:58оновлено 8 лютого 2023, 17:01
Російському фігуристу ампутували стопи, попереду - оротьба за руки.
Роман Костомаров
Роман Костомаров / Соцмережі

Дружина російського фігуриста Романа Костомарова, який сильно постраждав від ускладнень грипу, виступав за війну в Україні і вбивства мирних громадян Оксана Домніна, вперше висловилася після госпіталізації свого чоловіка-путініста.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона подякувала небайдужим людям за підтримку і привітала чоловіка з днем народження.

"З Днем Народження, мій герой... мій сильний... мій улюблений ... мій чемпіон у всьому. Я пишаюся тобою, твоєю мужністю, твоєю силою, твоїм завзяттям скоріше перемогти в ці складні хвилини", - написала вона, згадавши, наскільки велика її гордість до чоловіка, який підтримує вбивства мирних жінок і дітей в Україні.

'Тільки живи, мій герой': дружина російського фігуриста молиться про порятунок чоловіка-путініста

Нагадаємо, раніше російський фігурист Роман Костомаров, який підтримує війну в Україні і звірства російської армії, позбувся обох стоп.

Як повідомило російської інформаційне агентство ТАСС, госпіталізованому фігуристу ампутували обидві стопи.

"На жаль, довелося ампутувати обидві стопи. Операція пройшла без ексцесів, в цілому організм йде на поправку. Зараз йде боротьба за руки. Роман у свідомості. Загальний стан поліпшується. Але він продовжує перебувати в реанімації під пильним наглядом лікарів", — повідомило джерело.

Раніше також повідомлялося, що російському фігуристу Роману Костомарову, який підтримує війну в Україні і вбивства мирних українців, вирішено ампутувати пальці ніг.

Про це повідомляє телеграм-канал Mash, за їхньою інформацією операція планується на найближчий час. Лікарі продовжують боротися за пальці рук.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти