StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіну Кароль застукали на прогулянці із загадковим чоловіком

11 липня 2022, 20:05
Зворушливий момент потрапив на відео. Шанувальники роблять ставки.
Тіна Кароль
Тіна Кароль показала загадкового шанувальника / instagram.com/tina_karol

Особисте життя української співачки Тіни Кароль - таємниця, покрита мороком. Здається, що всі пісні про кохання вона присвячує виключно одному чоловікові - покійному чоловікові Євгену Огіру.

Після смерті коханого, співачці приписували безліч романів, проте жоден з них так і не був підтверджений. Нещодавно артистка повернулася після довгої відсутності в Україну, і вже інтригує свою армію фанатів неоднозначними роликами.

Так на сторінці співачки в Instagram з'явилося відео, де Кароль тримає за руку якогось чоловіка. Крім їх тісно переплетених пальців на ролику неможливо нічого розгледіти.

відео дня

Загадкового чоловіка шанувальники, які давно мріють побачити Тіну в білій сукні під вінцем, тут же охрестили якщо не нареченим, так хоча б коханцем співачки.

Однак є також припущення, що рука належить найважливішому чоловікові в житті Тіни на даний момент - 13-річному синові співачки Веніаміну, який приїхав до мами в Україну з навчання у Великобританії.

Тіну Кароль застукали на прогулянці із загадковим чоловіком
Тіна Кароль показала загадкового шанувальника / instagram.com/tina_karol

читайте такожКаменських знову підозрюють у вагітності: фанати розгледіли по фото

Раніше Тіна Кароль розповіла, що її батько - 67-річний Григорій Ліберман, відправився захищати Україну від ра**истських окупантів, через що в їхній родині були сварки.

Також співачка зворушливо привітала покійного чоловіка, продюсера Євгена Огіра, з агатовим весіллям - подружжя могло б відзначити 14 років з дня весілля.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти