StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тімур Мірошниченко розкрив свій "захмарний" гонорар за Нацвідбір-2024

8 лютого 2024, 16:00
Постійний ведучий Євробачення розповів, яку суму він отримав за проведення фіналу Національного відбору.
Василь Байдак, Юлія Саніна, Тимур Мірошниченко
Тімур Мірошниченко розсекретив свою зарплату за Нацвідбір-2024 / колаж: Главред, фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Український ведучий і голос Євробачення в Україні Тимур Мірошниченко втрутився в скандал через величезні витрати на організацію Національного відбору цього року. Відомо, що на фінальний концерт було витрачено близько 11 млн гривень.

В інтерв'ю для Новини.Live шоумен відверто зізнався, скільки він особисто заробив на цьому заході. Мірошниченко розкрив подробиці свого контракту.

Так стало відомо, що сума його гонорару становила менше 200 грн. Крім того його зарплата за Національний відбір обкладалася відповідними податками. Про величезні заробітки, наголосив Мірошниченко, в даному випадку не йде мова.

відео дня

"Я постійний ведучий Євробачення, якщо хтось думає, що я за це отримую надхмарні гроші, то це не так. У мене в контракті було прописано, здається, 185 грн. І з цих 185 грн ще треба податок заплатити", - каже Тімур Мірошниченко.

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", якій пророкують перемогу на міжнародному конкурсі.

Також український співак Melovin розкритикував результати Нацвідбору-2024. Артист, який посів у змаганні третє місце, засумнівався в "прозорості" підрахунку глядацьких голосів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти