Супер топ-модель по-українськи 2020 випуск 4 - хто пішов 9 листопада

9 листопада 2020, 21:30
Четвертий випуск Супер топ-моделі по-українськи 2020 вийшов 9 листопада на Новому каналі. Які учасниці покинули шоу відразу ж, читай і дивись на Главреді.
Супер топ-модель по-украіснкі 2020-хто пішов у 4 випуску
Супер топ-модель по-украіснкі 2020 - хто пішов у 4 випуску / Новий канал

Четвертий випуск Супер сезону Топ-моделі по-українськи пройшов 9 листопада на Новому каналі. З одинадцяти учасниць з шоу повинна була піти одна, але хто пішов в кінцевому підсумку - читайте і дивіться на Главреді.

Щоб вибрати кращих з кращих, ведуча Алла Костромічова і експерти Соня Плакидюк і Сергій Нікітюк влаштували важкі випробування.

Новий тиждень в модельному будинку пройшов під девізом колаборації. Володмимир Дантес влаштував дівчатам допит, при якому дівчата їли гидкі делікатеси, якщо відповідали не чесно, або не хотіли відповідати.

відео дня

Всі інші випробування випуску учасниці модельного реаліті Нового каналу проходили в парах: спочатку дівчата працювали один з одним, а потім — із запрошеним зірковим експертом тижня Дімою Монатіком.

Гірше за всіх із завданнями несподівано впоралася фаворитка сезону-Даша Майстренко. Вона не змогла передати настрій на фотосесії з келихами, не передала потрібну емоцію на дефіле, майже що підставила свою партнерку. читайте такожСупер топ модель по-українськи 2020: дивитися 4 випуск 9 листопадаА під час роботи з Монатіком несподівано розгубилася, і не задовольнила експертів.

Після цього експерти проекту Нікітюк, Плакидюк і Костромічова прийняли рішення позбутися дівчини.

"Якби я не знала Дашу, подумала б, що це симпатична починаюча модель, у якої все попереду. Але ми з Дашею багато чого проговорювали, а вона не робить ніяких висновків і топчеться на місці, — зазначила експерт проекту Соня Плакидюк. - Іноді у мене навіть складається враження, що вона робить кроки назад"

Даша Майстренко і Діма Монатік
Даша Майстренко та Діма Монатік / Новий канал

"Даша-улюблениця мільйонів. Вона посіла перше місце в глядацькому рейтингу. Але в умовах проекту у неї немає мотивації", - підсумувала ведуча Алла Костромічова і попрощалася з Майстренко.

Так що за перемогу в проекті продовжили боротися десять дівчат. Супер Топ-модель по-українськи 2020 учасниці:

  • Таня Брик;
  • Аміна Досимбаєва;
  • Марго Верхівцева;
  • Софі Берідзе;
  • Саша Кугат;
  • Саша Литвин;
  • Аріна Любителева;
  • Іра Мойсак;
  • Іра Ротар;
  • Віка Рогальчук

Нагадаємо, що всі нові випуски шоу Супер топ-модель по-українськи 2020 виходять у понеділок о 19-00 на Новому каналі. Також дивитися онлайн випуски можна буде на Телепорталі і на Ютубі Нового каналу - із запізненням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти