StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стала невпізнанною: діва Кончіта Вурст кардинально змінила імідж

8 червня 2023, 03:43
Кончіта Вурст розкрила в собі мужнього красеня шанувальникам на диво.
Кончіта Вурст, Тома Нойвірта
Кончіта Вурст похвалилася кардинальною зміною іміджу / колаж: Главред, фото: instagram.com/conchitawurst

Переможниця Євробачення-2014, співачка і дрег-квін Кончіта Вурст не часто балує шанувальників кадрами з життя Тома Нойвірта (реальне ім'я артистки; її чоловіче альтер-его для життя поза сценою).

Днями вона шокувала змінами в його зовнішності, які шанувальники помітили на її сторінці в Instagram. Ні, фірмова, бездоганно укладена борода залишилася на місці.

Трансформація відбулася з волоссям Нойвірта - його колір придбав приємний каштановий відтінок. Також з'явилися чубчик і завивка великими локонами. Свій новий образ Вурст назвала "Ерою гарячої літньої дівчинки".

відео дня

Шанувальники спершу навіть не впізнали оновлену діву. Втім, її експерименти з зовнішність незмінно викликають захват у друзів і Кончіти, і Тома.

До слова, новий образ Вурст представила у своїй мужній версії - в простому одязі і без яскравого макіяжу. Така молода людина легко може загубитися в натовпі, в той час як Кончіта - дама, від якої просто неможливо відірвати погляд.

Кончіта Вурст, Тома Нойвірта
Кончіта Вурст у повсякденому житті стає Томом Нойвіртом / колаж: Главред, фото: instagram.com/conchitawurst

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперці", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також на зраді попався чоловік відомої актриси Наталі Портман - чоловіка застукали за поцілунками з молодою жінкою, яка молодша за голлівудську зірку на 16 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти