StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сльози щастя": Макс Чмерковський показав перші фото з пологового будинку

18 червня 2023, 19:15
Чмерковський і Маргатройд вже готові вітати сина в цьому світі - відлік пішов на годинни.
Максим Чмерковський, Пета Маргатройд з сином
Максим Чмерковський показав Пету Маргатройд в пологовому будинку / колаж: Главред, фото: instagram.com/petamurgatroyd, instagram.com/maksimc

Український танцюрист, головний герой першого сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк, ведучий Макс Чмерковський у лічені години стане батьком вдруге.

На сторінці артиста в Instagram з'явилося фото, на якому він позує з дружиною, танцівницею Петою Маргатройд, в палаті пологового будинку. Перейми почалися ще вчора, і пара з нетерпінням чекає появи ще однієї дитини.

У Чмерковського і Маргатройд повинен народитися другий син. Їх первісток, Шей Олександр, з'явився на світ в 2017 році. Другого артисти намагалися зачати дуже довго - вони кілька разів вдавалися до ЕКО, проте у Пети траплялися викидні. Довгоочікувана вагітність, яка вирішиться в найближчі години, наступила природним шляхом.

відео дня

"Пора! Дістався до Лос-Анджелеса з Напи в рекордно короткі терміни! Пета - фантастичний єдиноріг, і я не можу дочекатися ще одне з її кращих творінь! Вона абсолютно приголомшлива мама для хлопчиків і ось-ось принесе в цей світ ще одного щасливчика. Побажайте нам удачі. Сльози щастя. Не можу дочекатися", - ділиться емоціями Макс Чмерковський.

Макс Чмерковський, Пета Маргатройд
Максим Чмерковський показав Пету Маргатройд в пологовому будинку / instagram.com/maksimc

Раніше стало відомо, що відносини української співачки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним перейшли на новий рівень - артистка познайомила обранця з мамою.

Також в мережі з'явилася реакція голлівудської зірки Наталі Портман на зраду її чоловіка, яка швидко стала надбанням громадськості. Інсайдери розкрили, яка атмосфера зараз панує в родині акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти