StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандальний Джигурда показав рідкісне фото єдиної доньки

31 січня 2023, 12:17
13-річна Ева-Влада займає особливе місце в серці багатодітного Джигурди.
Микита Джигурда
Микита Джигурда показав, як зараз виглядає його єдина донька Ева-Влада / instagram.com/instadzhigurda

Епатажний актор і музикант Микита Джигурда, відомий своєю тягою до неадекватних публічних витівок і неоднозначних висловлювань - батько п'ятьох дітей.

Нещодавно його єдиній доньці (і наймолодшій дитині), дівчинці на ім'я Ева-Влада-Кріст, виповнилося 13 років. На честь цього скандальний артист на своїй сторінці в Instagram опублікував свіжі фотографії підлітка, що для нього велика рідкість - більшу частину виробленого ним контенту займають самозамилування, дивні висловлювання з претензією на глибокодумність та вакханалія з балериною Анастасією Волочковою.

Чи далеко яблучко Еви-Влади покотилося від її батька, поки не відомо - подробиць про дівчинку вкрай мало, незважаючи на те що всі інтимні подробиці життя Джигурди-старшого завжди на виду.

відео дня

Проте зовнішність юної дівчини оцінити можливо - на щастя вона росте схожою на свою матір, фігуристку та олімпійську чемпіонку Марину Анісіну.

Ева-Влада більшу частину часу живе з мамою у Франції, поки Микита Джигурда на повну розважається в РФ. Це залишає надію, що згубний вплив неадекватного батька не так сильно зіпсує психіку підростаючої дівчинки.

Микита Джигурда з дочкою Евою-владою
Микита Джигурда з донькою Евою-Владою / instagram.com/instadzhigurda

Раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Також ми повідомляли, що на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала кілька знімків, на яких позує в дивній позі - тримає в руках свічку, стоячи на колінах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти