StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сергій Жадан і Христина Соловій підігріли чутки про свій роман

23 травня 2023, 21:31
Артистам вдалося на сцені відтворити ту хімію, яка і навела шанувальників на думку про їхні романтичні стосунки.
Сергій Жадан, Христина Соловій
Сергій Жадан і Христина Соловій показали пристрасть на сцені / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka, instagram.com/serhiy_zhadan

Український письменник і музикант Сергій Жадан і співачка Христина Соловій продовжують підігрівати інтерес до своїх стосунків. На початку травня, після новини про те, що літератор розлучається зі своєю другою дружиною, артистів все частіше помічають разом.

Жадан і Соловій вважають за краще не коментувати роман, який їм приписують, але нещодавно вони підкинули дрів до невгасаючого інтересу шанувальників до їхньої пари. Під час концерту-презентації нового артбука письменника "Птах: вірші, що стали піснями" співачка була серед запрошених гостей, і вийшла з автором на сцену.

Глядачі відзначили, що дует Жадана і Соловій вийшов дуже чуттєвим, і між артистами відчувалася явна хімія. Настрій на сцені змогла передати трепетним знімком фотограф Дарина Синельникова. Кадром вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

До слова, зображати закоханих Сергію Жадану і Христині Соловій не вперше: письменник зіграв головний любовний інтерес ліричної героїні в кліпі співачки на пісню "Юність" - в кадрі артисти пристрасно цілувалися.

Раніше стало відомо, ким переможниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Катя Лозовицька замінила Алекса Топольського - модель показала романтику з новим бойфрендом.

Також продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк після камінг-ауту розповів, чим займається і в якій індустрії працює його обранець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти