StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Втікача Влада Яму захейтили за безтурботне відео з танцями

12 листопада 2023, 15:29
429
Колишня зірка українського телебачення живе "без стресу" в Америці, чим не забуває похвалитися на публіці.
Влад Яма
Влад Яма показав танці без стресу і нарвався на критику / колаж: Главред, фото: instagram.com/vladyama_official

Український танцюрист Влад Яма перебрався з родиною до США під час повномасштабної війни. І хоч в Америці артист займається благодійністю на користь захисників України та співвітчизників, які постраждали від російської агресії, його критикують за втечу.

Тепер кожен пост Ями в соціальних мережах для багатьох стає приводом для обурення. Особливо якщо він ділиться кадрами підкреслено "мирного" життя.

Так в блозі танцюриста в Instagram з'явився короткий чорно-білий ролик, на якому він пританцьовує перед дзеркалом в танцювальній студії. Відео Яма підписав "No stress" (без стресу – прим. редактора).

Безтурботність Ями послужила поштовхом для нової хвилі хейту на його адресу - охоплена війною країна відзначає річницю звільнення Херсона від окупації та відбиває від ракетних атак, що почастішали, а танцюрист з цього приводу демонстративно не "стресує".

Дивіться відео танцю Влада Ями:

Раніше українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко чесно висловилася про репутацію Влада Ями. Вона прокоментувала майбутню затребуваність колеги по "Танцях з зірками" на українському телебаченні.

Також продюсер "Танців з зірками" розповів, хто замінить Влада Яму на шоу. Володимир Завадюк мріє після перемоги України повернутися до танцювального проєкту, і одне почесне крісло журі вже зайняв для відомого танцюриста.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти